/gagupastry

Palojoki

Tämä tuhdin makuinen mutta niin kevyen jälkiruan nimi on peräisin eräältä Suomalaiselta kylältä, Palojoki tunnetaan myös suurena mustaherukan kasvattajakylänä.

Mantelikeksipohjaa, hasselpähkinä-mantelikreemiä, mustaherukkamoussea, mustaherukkaglazeta ja karamellisoitua hasselpähkinää. Tähän jälkiruokaan ei ole lisättynä maito- tai muita eläinperäisiä tuotteita eikä niihin ole lisätty gluteenia.

4.50 € / kpl

 

 

Mustaherukka, soijakerma (vesi, kovetettukasvirasva, maltodextriini, sokeri, kuoritut soijapavut, merisuola, aromi ja emulgointiaineet rasvahappojensakkaroosiesterit, rasvahappojen mono-ja diglyseriedienmaitohappoesterit), kaakaovoi, margariini (pamuöljy, kookosrasva, rypsiöljy, vesi dekstroosi, emulgointiaineet E471 ja E475, sitruunahappo E330, aromi, väri E160a, A- ja D-vitamiinit), maissitärkkelys, riisijauho, praliini (sokeri, espanjalaiset mantelit, italialaiset hasselpähkinät, soijalesitiini, vanilja), manteli, sokeri, kasvisliivate, pektiini, hasselpähkinä, karrageeni (E407), sitruunahappo, glukoosisiirappi ja leivinjauhe.