/gagupastry

Johtaja Kiurunen

Vuosia sitten Jarmon ystävä J. Kiurunen esitti toiveen nimikkoleivoksestaan…

Kun valmistauduimme syksyllä 2014 toisen tuotantokauden Suomen paras leipomo -kilpailun ”Tuomarin tusina” -osioon, päätimme valmistaa tumma suklaaleivoksen vadelmahillokkeella ja appelsiinikukkakreemillä. Makumaailma oli kuin suorastaan tehty J.Kiuruselle. Puhelinsoitto johtajalle ja maistiaset toimitukseen. Johtaja Kiurunen sanoi kyllä! Näin syntyi Johtaja Kiurusen leivos.

Sacherkakkupohjaa, appelsiinikukkavedellä maustettua valkosuklaa namalakaa, vadelmahilloketta, tumma suklaamoussea, vaalenpunainenglaze, suklaa paukkukarkkeja ja puolikas tuore vadelma.

4.50 € / kpl

 

 

Kerma (laktoositon), maito (laktoositon), tumma suklaa64% (kaakaopapu, sokeri, kaakaovoi, soijalesitiini, vanilja), valkosuklaa35% (sokeri, kaakaovoi, täysmaitojauhe, soijalesitiini, vanilja), vadelma, sokeri, voi (laktoositon), kananmuna, vehnäjauho, manteli, kaakaojauhe, inverttisokeri, glukoosisiirappi,  appelsiininkukkavesi (vesi ja aromi), hiilidioksidi, liivate, leivinjauhe, pektiini, modifioitu maizena, karrageeni (E407), sitruunahappo ja värit E120 ja E102.