/gagupastry

Tryffeli

Gagun tryffelikakku on ollut monessa mukana. Alkuperäisen reseptin pohjana oli klassinen sacherkakkupohja ja crème fraîche -pohjainen suklaaganache-täyte. Tryffelikakku teki ensiesiintymisensä ravintola Cantina Westin ensimmäisellä ruokalistalla 1990. Sen jälkeen se on matkannut mm. Bermudan, Georgen ja Savoyn kautta Gaguun, muotoaan pikku hiljaa muuttaen ja kehittyen. Kakku on matkanvarrella kuitenkin säilyttänyt herkullisen täyteläisyytensä.

Sacherkakkupohjaa, tumma suklaaganachea ja tumma suklaaglazeta.

 

6 hlö / 27.00 €   

10 hlö / 44.00 €   

15 hlö / 66.00 €   

20 hlö / 84.00 €  

 

Kerma (laktoositon), creme fraiche (laktoositon), tumma suklaa70% (kaakaopapu, sokeri, kaakaovoi, soijalesitiini, vanilja), sokeri, maito (laktoositon), voi (laktoositon), glukoosi, kananmuna, vehnäjauho, kaakaojauhe, inverttisokeri, liivate, leivinjauhe ja värit E172 ja E102.