/gagupastry

Johtaja Kiurunen

Vuosia sitten Jarmon ystävä J. Kiurunen esitti toiveen nimikkoleivoksestaan…

Kun valmistauduimme syksyllä 2014 toisen tuotantokauden Suomen paras leipomo -kilpailun ”Tuomarin tusina” -osioon, päätimme valmistaa tumma suklaaleivoksen vadelmahillokkeella ja appelsiinikukkakreemillä. Makumaailma oli kuin suorastaan tehty J.Kiuruselle. Puhelinsoitto johtajalle ja maistiaset toimitukseen. Johtaja Kiurunen sanoi kyllä! Näin syntyi Johtaja Kiurusen leivos. Nyttemmin se on myös saatavilla gagu muodossa.

Sacherkakkupohjaa, appelsiinikukkavedellä maustettua valkosuklaa namalakaa, vadelmahilloketta, tumma suklaamoussea, vadelmaglazee, tuoreita vadelmia, marenkia, pakastekuivattua vadelmaa ja suklaa paukkukarkkeja.

4-6 hlö / 24.00 €   

12-15 hlö / 73.00 €   

20 hlö / 102.00 €

 

Kerma (laktoositon), maito (laktoositon), tumma suklaa64% (kaakaopapu, sokeri, kaakaovoi, soijalesitiini, vanilja), valkosuklaa35% (sokeri, kaakaovoi, täysmaitojauhe, soijalesitiini, vanilja), vadelma, sokeri, voi (laktoositon), kananmuna, vehnäjauho, manteli, kaakaojauhe, inverttisokeri, glukoosisiirappi, appelsiininkukkavesi (vesi ja aromi), hiilidioksidi, liivate, leivinjauhe, pektiini, modifioitu maizena, karrageeni (E407), sitruunahappo ja väri E102.