/gagupastry

Tuotteet

Meille Gagussa raaka-aineiden ensiluokkaisuus on itsestään selvää. Käytössämme ovat maistuvimmat ja suussa sulavimmat suklaat, täyteläisimmät marja-  ja hedelmäpyreet sekä kotimaiset meijerituotteet. Näistä valmistamme käsityönä persoonalliset ja herkulliset kakut, jälkiruuat, macaronsit, vaahtokarkit, suklaakonvehdit ja cup cakesit. Valmistamme myös hääkakkuja sekä muita makeita tuotteita kodin tai yrityksesi juhliin.

Olemme hioneet tuotteidemme makua ja rakennetta vuosien saatossa koti- ja ulkomaisissa huippuravintoloissa ja -hotelleissa, konditorioissa, kansainvälisissä kilpailuissa ja kouluttautumalla maailman parhailla jälkiruokakursseilla.

Haemme tuotteisiimme täyteläisiä ja raikkaita makuja, jotka ovat samalla selkeitä ja mielenkiintoisia. Hyödynnämme kauden raaka-aineita joten tuotteiden maut muuttuvat sesonkien mukaan. Leivonnaistemme suutuntuman kruunaavat tarkkaan mietityt, erinlaisten rakenteiden yhdistelmät. Tuotteissamme on X-sarja,  joka sopii useimmille ruoka-aine rajoitteiselle. X-sarjassa ei ole lisättynä maito- tai muita eläinperäisiä tuotteita, ei myöskään gluteenia.

Toisin sanoen ”Meillä on gagu, jossa on magu!”