/gagupastry

REETTA

Mie oon Reetta, pari vuotta sitten tänne isolle kylälle muuttanut savolaislikka. Keväällä valmistuin kokiksi Ravintolakoulu Perhosta ja harjoittelun kautta pääsin Gaguun oppisopimuksella töihin. Reilun vuoden päästä oon toivottavasti kondiittori ja tavotteena on olla joku päivä vielä tosi hyvä sellanen!

Ala ainakin lienee oikea, kun rahat tuhlaan mieluiten keittiötarvikkeisiin, lempilukemista on reseptit ja tykkään ruuanlaittamisesta jopa enemmän kuin sen syömisestä. Jälkkärit ja leipominen vie voiton hellan kuumuudesta ja nyt tässä sitten yritetään ottaa kaikki mahdollinen oppi irti. Parasta on kyllä mennä töihin fiiliksellä "ai vitsi kun tykkään tehä tätä!"

Täydellisessä maailmassa miulla ois kotona loppumaton raaka-ainevarasto, kasapäin erilaisia suklaita (joita en heti söisi) ja pörröinen tryffelikoira lenkkikaverina:)